PMR Växel

Tilläggstjänster som hjälper till att effektivisera er verksamhet. 

Vi erbjuder en rad olika tilläggstjänster till vår PMR Växel. Allt för att kunna anpassa växeln utifrån era behov.

Klicka på bilderna för att läsa mer om den aktuella tjänsten. Kontakta någon av våra medarbetare för mer information.

Läs mer

Teams Telephony

Genom att integrera Teams med växeltjänster så får ni in mer funktionalitet i ett och samma gränssnitt. Teams smarta samarbetsverktyg tillsammans med vår fullfjädrade företagstelefoni.

Läs mer

Exchangekoppling

Det är lätt att glömma att ställa in sin hänvisning när man går in i ett möte. Det är lika lätt att glömma att sätta tillbaka sig själv som tillgänglig när mötet väl är slut. Med vår tjänst, Kalenderkoppling, kommer detta ske automatiskt.

Läs mer

Rapport

Prenumerera på din drömrapport. Med systemet kan du skapa rapporter som är anpassade för din verksamhet, dina önskemål och behov. Naturligtvis kan du söka fram statistik utifrån önskade parametrar med olika tidsperioder, grupper och användare.

Läs mer

Virtuell Telefonbok

Få koll på alla dina kollegor. Att söka efter kollegor är något av de vanligaste som finns på en arbetsplats, för att underlätta för medarbetaren är det också bra att kunna ha denna sökning på den plats där användaren befinner sig, t.ex. intranätet.

Läs mer

Wallboard

Utan riktigt bra information är det svårt att verifiera att det är rätt bemanning i din kundservice. Det är väldigt viktigt att veta vad som händer just nu för att kunna ge bästa service.Genom att kunna se vad som händer i företagets svarsgrupper i realtid kan ni ta fler datadrivna beslut kring vad som krävs för att ta er kundservice till nästa nivå.

Läs mer

Web Callback

Traditionellt så behöver en kund ta flera steg för att ringa upp en organisation. Enkelhet är en avgörande faktor idag när det kommer till att konvertera besökare på din hemsida till faktiska kunder. Brister i hanteringen av inkommande leads gör att många företag tappar potentiella kunder redan i kontaktfasen.

Läs mer

Samtalsinspelning

Med PMR Samtalsinspelning får du en operatörsoberoende samtalsinspelning som fungerar lika bra på både fasta och mobila nummer. Tjänsten gör det enkelt att spela in både inkommande och utgående samtal.

Läs mer

CRM Connect

Vi kopplar ihop era befintliga IT-system med vår växel. Integrationen hjälper er att höja servicegraden och förenklar det dagliga arbetet. Enklare och mer effektiv kundhantering ger inte bara fler avklarade ärenden utan även nöjdare kunder och medarbetare.