Kommunikationslösningar

För företag med behov av callcenterlösningar med integration mot t.ex. affärssystem, CRM-system eller plattformar för hantering av sociala medier säljer, driftsätter, levererar & supporterar PMR en rad olika kommunikationsplattformar. Möjligheterna med integrationer är många och i stort sett är det endast fantasin som sätter stopp för vilka funktioner eller vilken information som kan hanteras via våra plattformar.

 PMR Växel

PMR Växel är baserad på en av marknadens mest beprövade och stabila kommunikationsplattform. Läs mer om vår egen växelplattform här PMR Växel

   

 

Enklare, roligare och mer effektiv kommunikation för ditt företag.

Telavox har allt Ni behöver för att enkelt kommunicera och samarbeta med kunder och kollegor - det är ditt företags telefoni, växel, video och chatt samlat i en molnbaserad lösning.

Det ska vara lika enkelt att använda telefoni- och växeltjänster som det är att använda andra digitala tjänster du har privat. Just därför utvecklades Telavox. Tjänsten är lätt att själv justera efter behov - i Telavox löser du all administration själv. 

Det bästa av allt är att Telavox utvecklas hela tiden. Med kontinuerliga och kostnadsfria uppdateringar kan du vara säker på att du alltid har marknadens senaste lösning, helt utan krångel.

 

Systemintegrationer

En rad olika systemintegrationer finns framtagna för att kommunikationsplattformen på olika sätt kommunicerar med olika CRM och ärendehanteringssystem. Ett urval av dem ser du nedan.

Fortnox              Freshdesk

  

Teamstelefoni

MS Teams

Ser Ni stora fördelar med att all personal framöver ska använda ETT program för all kommunikation? Integration mot samarbetsplattformen Microsoft Teams med traditionell telefoni är nu fullt möjlig. Ring dina synkade kontakter från Outlook Exchange direkt i telefonigränssnittet, hantera Era växelinställningar, synka automatiskt dina möten mot växeln eller varför inte något så traditionellt som att koppla ett samtal - allt i samma vy.

 

PMR & IT-tjänster

IT och telefoni är idag så nära vartannat som det kan bli. Utvecklingen går med rasande fart. Idag är många företags organisationer bekväma med videomöten och ser mer och mer nyttan med ett ökat digitalt arbetssätt.

Kontakta oss om ni behöver hjälp med er IT-miljö.

PMR effektiviserar Er verksamhet med våra lösningar inom kommunikation