Mobilabonnemang & Operatörstjänster

PMR - för en långsiktig affärsrelation

 

PMR levererar och förhandlar årligen fram priser och avtal för 10.000-tals mobilabonnemang till våra företagskunder. 

PMR har i 30 år varit en framgångsrik leverantör och vi har genom seriöst agerande samt långa affärsrelationer blivit och förblir en leverantör som alla de ledande operatörerna eftersträvar att samarbeta med.

Behöver vi obegränsad surf? Vad är skillnaden mellan operatörerna egentligen? Vem har bäst täckning? 5G, vad ska jag med det till? Vad kostar det att ringa utomlands? Vad ingår i månadskostnaden och hur kan jag veta vad det faktiskt kostar på sista raden?

Till målerifirman med ett par anställda, och det medelstora företaget med 10-50 anställda. Vi levererar växellösningen, hanterar era abonnemang som vi förlänger/nytecknar och du kan köpa abonnemanget med eller utan mobil. Behöver ni surfsim och en surfplatta? - vi löser allt.

Till det större koncernbolaget med dedikerad IT-/telefoniansvarig. PMR upphandlar ert telefoniavtal och tar ett helhetsgrepp om processen med faktainsamling, anbudsförfrågan, presentation och avtalsskrivning. PMR tar er hela vägen från start till mål och vi lägger stort fokus vid att er verksamhet ska fortlöpa så smärtfritt som möjligt under hela processen. 

PMR tittar inte bara över er telefoni, vi ser till att leverera, följa upp och skapa långsiktiga samarbeten och affärsrelationer - oavsett om er verksamhet är liten eller stor.

 

 

För oss kommer människan alltid först. Och tekniken först därefter. Du ska alltid kunna vara uppkopplad med de och det som betyder mest för just dig. Var du vill. När du vill. Det är därför vi finns till och det är därför vi investerat miljarder i mobila nät och fiber över hela Sverige.

Uppkopplingen möjliggör också smarta tjänster som kan göra vardagen smidigare och enklare - så att du kan få mer tid för det som är viktigt på riktigt.

När världen kopplas upp kopplas den även ihop, och det blir tydligare hur allt hänger ihop. Vad vår roll är i världen, och det ansvar vi måste ta. Därför har Telenor globalt använt mobildata för att följa och bekämpa epidemier, medan vi här i Sverige har gjort hela branscher klimatsmartare med hjälp av smarta uppkopplade lösningar.

 

 

Nu har två varumärken blivit ett. Som ett nytt och ännu starkare Tele2 kan vi göra mer för våra kunder. För dig som kund kommer allt fungera som vanligt utan att du behöver göra något. Du kommer även i fortsättningen erbjudas marknadens största utbud av telekomtjänster – från en och samma operatör. Vi bygger just nu ut ett av världens modernaste 5G-nät och uppgraderar samtidigt vårt 4G-nät med ny teknik. Det ger dig och miljontals andra tillgång till ännu snabbare och stabilare uppkoppling. Som kund hos Sveriges första klimatneutrala telekombolag bidrar du också till att göra skillnad - idag och för kommande generationer.

 

 

Våra tjänster hjälper människor och företag att kommunicera på ett enkelt, effektivt och miljövänligt sätt. 

Vi utvecklar ständigt våra produkter och erbjudanden inom mobil kommunikation, fast telefoni, datakommunikation och bredband. Tillsammans med partners och leverantörer ser vi till att våra kunder har tillgång till de bästa lösningarna. Vårt primära mål är att våra kunder ska vara nöjda. Telia var först i världen med att lansera 4G – en innovation som gör det möjligt att surfa mobilt, upp till tio gånger snabbare än förut. 

 

Tre Skandinavien (Hi3G Access AB) startades i december 2000 med visionen att skapa en helt ny plattform för mobil kommunikation. Sedan dess har vi växt med enorm hastighet och äger och driver idag 3G-, 4G- och 5G-mobilnät i både Sverige och Danmark. Tre Sverige ägs till 60 % av Hongkongbaserade CK Hutchison och till 40 % av svenska Investor AB. Våra ägare är resursstarka och besitter både världsledande industriell- och teknologisk erfarenhet.

 

Telefoni, mobiltelefoni och växeltjänst i en och samma plattform.

Allt började år 2002 när två Lundastudenter hade samma entreprenöriella tanke: “Det måste finnas ett bättre sätt.” Ett bättre, mer naturligt sätt för företag att kommunicera på.

På den tiden stavades den lösningen “molnet”, och det var dit Telavox tog företagskommunikation. Ända sedan dess har vi stärkt vår position som den främsta framåttänkande kommunikationsplattformen för företag – över all kanaler och enheter.

När vardagskommunikation är enkel delar människor med sig av idéer och kunskap med varandra och med kunder.

PMR är återförsäljare och leverantör av samtliga ledande operatörer på den svenska marknaden

 

Kontakta oss

 

PMR - leverantör av kommunikationslösningar

  

  •  

 PMR Växel