PMR Växel

Det här är PMR Växel

En enkel, skalbar och operatörsoberoende kommunikationsplattform

PMR Växel samordnar alla era kommunikationssätt, internt och externt. Molnbaserade växellösningar ger användaren tillgång till kraftfulla och lätthanterliga gränssnitt som PMR Växel Softphone, Mobil App, Fast & DECT-telefon.

Styrkan och flexibiliteten i tjänsten är stor, att det exempelvis går att kundanpassa våra växellösningar och gränssnitt är unikt. De visuella gränssnitten ger enkelt handhavande, vilket ger en snabb överblick och kvalificerade funktioner. Du har säkert en PC eller en Mac på ditt skrivbord idag, låt din dator även bli din telefon.

Alla medarbetare har olika behov. Kanske jobbar du på resande fot, detta är en App-användare. Tillbringar du stor del av arbetsdagen i telefon eller sitter i en supportgrupp så rekommenderar vi vår Softphone eller en fast telefon.

Vill du styra din kommunikation med enkla grafiska gränssnitt erbjuder vi PMR Växel Softphone och/eller Mobil App med funktioner anpassade efter er verksamhet. Vill ni även ha en telefonistplats eller koppla upp er mot ett affärssystem löser vi det också. Klicka på bilderna för att få mer information.

Här hittar du tilläggstjänsterna.