PMR Växel

Om PMR Växel

En framtidssäker kommunikationslösning

Med PMR Växel ersätter ni lätt och billigt traditionella telefonsystem och operatörsväxellösningar. Det spelar ingen roll om du har Telenor, Tele2, 3, Telia eller rent av en kombination av dessa. Vi har även möjlighet att integrera utländska nummer för er verksamhet runt om i världen.

Vi erbjuder en säker växellösning som fungerar 365 dagar om året, där vi sköter underhållet och uppdateringar av systemet. Du själv anpassar antalet användare till företagets storlek och kan genom ett webbgränssnitt hantera dina användare. Varje användare har ett nummer, en röstbrevlåda och ett hänvisningssystem och internt ringer ni gratis.

Ert företag är aldrig mer modernt än tekniken ni använder

Oavsett bransch eller verksamhet så blir kommunikationen mellan er internt, era kunder och leverantörer allt viktigare. PMR Växel sätter alltid användaren i centrum. Funktionerna är skräddarsydda utefter era medarbetare och de olika rollerna som finns i ert företag.
 
PMR Växel bygger på en mångfaldigt prisbelönad plattform som i dagsläget har 100 000-tals nöjda användare. Då vi äger plattformen och kontinuerligt utvecklar mjukvaran med de senaste funktionerna inom modern kommunikation kan du vara säker på att du alltid har den nyaste versionen av mjukvaran, helt kostnadsfritt. Vår lösning är framtidssäker.
 
Med PMR Växel kan ni fokusera mer på er verksamhet.

 

Kontakta någon av våra medarbetare om du vill veta mer.