Vd-byte på PMR MobiltelefoniAktiebolaget – Affärsområdeschef och delägare Fredrik Henningsson tar över stafettpinnen!

Fredrik har branscherfarenhet sedan 20 år tillbaka och har varit delägare på PMR sedan 2015. Han ersätter nuvarande vd och grundare Pär Rundqvist efter 28 framgångsrika år och tillträder sin nya tjänst den 1 januari 2021. 

– För mig som grundare känns det som ett naturligt steg att nu lämna över vd-posten och det är ett beslut som växt fram under de senaste åren. Jag kommer självklart arbeta kvar i bolaget med mina kunder, fungera som avtalsansvarig och jag kommer även fortsatt vara styrelseordförande, men för att hantera den förändring som branschen genomgår så krävs det en innovativ vd som kan vara hundra procent fokuserad på den tekniska utvecklingen och leda oss i denna. Jag är övertygad om att Fredrik är precis rätt person för det uppdraget säger Pär Rundqvist, grundare och majoritetsägare i PMR.

PMR har en mångårig framgångsrik historia med väldigt hög kompetens och oöverträffad servicenivå mot sina kunder som starkaste ledstjärnor. - Jag är väldigt hedrad och stolt och ser detta som ett förtroendeuppdrag, säger Fredrik Henningsson. Det kanske allra viktigaste för mig är att våra kunder även i framtiden tydligt ska känna igen sig hos PMR men också lika tydligt se att vi tillfört nya smarta tjänster och produkter i vårt kunderbjudande. Dessutom är det också viktigt för oss att växa och bli ännu starkare i Skåne.

- PMR som bolag och vår bransch i stort står inför intressanta utmaningar och möjligheter där jag hoppas att min erfarenhet, min kunskap om branschen och mitt ledarskap kan bidra till fortsatt god utveckling, avslutar Fredrik Henningsson.

VD Byte

 Bildinfo: Till vänster PMR:s nuvarande vd, Pär Rundqvist. Till höger tillträdande vd, Fredrik Henningsson.