Våra växellösningar

Kärnan i modern kommunikation är någon form av växel. Traditionellt har växeln varit placerad hos företaget och medfört underhåll. I takt med att företaget växte var man tvungen att få en tekniker på plats för att göra ändringar och tillägg. Idag lever den moderna växeln i molnet som så många andra IT tjänster. En hoastad växel innebär att man inte behöver investera i själva växeln utan bara den utrustning användaren behöver. Det kan vara en mobiltelefon, en fast telefon, en trådlös DECT telefon, en softphone i datorn eller en kombination av alla typerna. Dessutom utvecklas hela tiden växeln med ny funktionalitet som användaren kan ta del av.

Möjligheterna att anpassa växeln är oändliga, det är era behov som styr. Allt eftersom ert företag växer och behoven förändras gör flexibiliteten i växeln att den kan utvecklas tillsammans med företaget. Den kännetecknas av ökad tillgänglighet och ökad effektivitet. Kostnadseffektivitet och enkelhet är andra avgörande faktorer till varför en molnbaserad växellösning är en bra lösning för ditt företag. Många kunder har dessutom sparat en bra slant på att överge sin fasta växel.

PMR levererar olika typer av molnbaserade IP- och mobila växellösningar och har lång erfarenhet av installation, integration och utbildning. Vi hjälper ert företag att hitta bästa lösningen för ert företags behov. Att vara helt rörlig och få med sig den fasta växelns funktioner direkt i mobiltelefonen ger ett effektivare arbetssätt och är den moderna växelns i särklass främsta fördel.

 

Våra Växellösningar