Jag har just hjälpt Svensk Fruktimport AB till en bättre växellösning!

Allt inom frukt och grönt
Med vår mångåriga kunskap och erfarenhet i frukt & grönsaksbranschen med import och svenskodlade pro- dukter har vi byggt upp en stabil bas av kunder i form av butiksgrossister & storköksgrossister i Sverige samt även Norge och Finland. Vår främsta affärside är att vi skall ha en nära kontakt med både leverantör och kund vilket innebär att vi är mycket välinformerade om vad som händer på frukt & grönt marknaden och kan därför agera snabbt för våra kunders bästa. Vi arbetar med extremt korta beslutstider och en mycket hög servicenivå där våra kunder i stort sett kan nå oss dygnet runt.


Vår lösning
Svensk Fruktimport AB valde en operatörsoberoende IP växel från Easy Telefoni. Denna växel är mycket flexibel och anpassningsbar. Man kan kombinera mobil-, fasta och trådlösa telefoner samt softphone i datorn. Allt samlas i samma växel och man får en bra överblick på samtliga medarbetare. Växeln erbjuder också stora möjligheter att möta inringande kunder på ett bra sätt genom olika svarsgrupper, köfunktioner och hänvisning. Till Svensk Fruktimports orderavdelning inkommer dagligen ett stort antal samtal och dessa måste hanteras på ett bra sätt då det ofta är snabba beställningar som gäller.

”Vi har varit kunder hos PMR under många år. De står för hög service, support och kompetens. Förutom väl genomförd leverans av vår telefoni erbjuder de även hög löpande närvaro vilket ger trygghet för vår verksamhet.”

Magnus Kristensson, Delägare.

Kontakta mig
Pelle Lilja
Vice VD/Affärschef
0451-38 19 01
pelle@pmr.nu