Jag har just sålt en ny växel- lösning till en av era grannar!

Citybussarna i Malmö
Solaris Buss är en av de största tillverkarna av city-, intercity- samt special-bussar i Europa. Sedan starten 1996 har ca 12000 bussar lämnat fabriken och rullar numera i 29 olika länder. Solaris har även ett antal serviceverkstäder runt om i Europa.


Vår lösning
Solaris är ett internationellt företag med mycket speciella behov och höga krav på både växelfunktioner och trafikavtal. De valde en operatörsoberoende iP-växel från Easy Telefoni pga av den höga flexibilitet och anpass- ningsbarhet som den erbjuder. De kan kombinera mobil-, fasta och trådlösa telefoner och får en bra överblick på alla medarbetare. I och med att den dessutom är operatörsoberoende, kunde även trafikavtalen optimeras till det yttersta och således även besparingen i kostnader.

”Solaris Sverige har ett samarbetsavtal med PMR och Easy Telefoni som vi är mycket nöjda med. PMR hjälper oss med abonnemang, mobiltelefoner och att förhandla fram trafikavtal och priser gentemot operatör. Vi uppskattar att PMR verkligen lärt känna oss och våra behov och anpassat hela vår telefoni och växel efter just dessa.”

Klaus Hansen, VD Solaris Sverige AB

Kontakta mig
Christoffer Sjölin
Företagssäljare
040-685 81 03
christoffer@pmr.nu