Jag har just hjälpt Smeg till en bättre växellösning!

Vitvaror och hushållsmaskiner i 50-tals stil
SMEG Sverige AB är ett dotterbolag till SMEG Italien, som är en tillverkare av vitvaror och hushållsmaskiner i en unik och elegant design. Förutom de kända kylskåpen i 50-tals stil finns bl.a även spisar, disk- och tvättmaski- ner, ugnar fläktar och hällar i olika designserier. Med en företagskultur som betonar på produktkvalitet, teknik och design har SMEG-koncernen blivit känd över hela världen som en av de främsta representanterna för ”Made in Italy”-standarden. Kombinationen teknik och stil är SMEG’S nyckel till att skapa produkter med stark varumärksimage och stor genomslagskraft. SMEG Sverige AB har sitt huvudkontor i Malmö och en Concept Store på Ringvägen i Stockholm.


Vår lösning
SMEG Sverige AB valde en operatörsoberoende IP växel från Easy Telefoni. Denna växel är mycket flexibel och anpassningsbar. Man kan kombinera mobil-, fasta och trådlösa telefoner samt softphone i datorn. Allt samlas i samma växel och man får en bra överblick på samtliga medarbetare. Växeln erbjuder också stora möjligheter att möta inringande kunder på ett bra sätt genom olika svarsgrupper, köfunktioner och hänvisning.

”SMEG har ett samarbetsavtal med PMR och Easy Telefoni som vi är mycket nöjda med. PMR hjälper oss med abonnemang, mobiltelefoner och att förhandla fram trafikavtal och priser gentemot operatör. Easy Telefoni som är vår leverantör av växellösning, har uppfyllt våra krav på en lösning som är enkel i sitt användande och där vår verksamhet utanför Sveriges gränser har kunnat integreras i vår telefonilösning. ”

Andreas Heri, SMEG Sverige AB

Kontakta mig
Henrik Osberg
Företagssäljare
040-685 81 04
henrik@pmr.nu