Jag har just hjälpt Rullux till en bättre växellösning!

SOLSKYDD för alla fönster och miljöer.
Hos oss på Rullux Markis & Persienn kan vi solskydd! Med vårt breda skräddarsydda sortiment av rullgardiner, plisségardiner, lamellgardiner, persienner och markiser för fönster, terrasser, trädgårdar och restauranger kan vi lösa de flesta behov och önskemål. Alla produkter måttillverkas och anpassas till varje kund. Med ett stort urval av vävar och strukturer finns det något för alla stilar och smaker. Våra solskydd blir en del av din inredning och utemiljö.


Vår lösning
Rullux Markis & Persienn AB valde en operatörsoberoende IP växel från PMR som heter PMR Powered by Easy Telefoni. Denna växel är mycket flexibel och anpassningsbar. Man kan kombinera mobil-, fasta och trådlösa telefoner samt softphone i datorn. Allt samlas i samma växel och man får en bra överblick på samtliga medarbetare. Växeln erbjuder också stora möjligheter att möta inringande kunder på ett bra sätt genom olika svarsgrupper, köfunktioner och hänvisning. Något som passar Rullux Markis & Persienn AB då de finns etablerade på en rad orter i Sverige.

”Vi har varit kunder hos PMR på mobilsidan i många år. Vi vet att de är en pålitlig partner som håller vad de lovar. När vi stod i begrepp att byta ut vår fasta växel och integrera med mobiltelefonin kändes det självklart att låta PMR leverera. Nu har vi fått en växel som integrerar mobil och fast telefoni på ett smidigt sätt. Det blev precis som PMR lovat!”

Mats Carlsheimer, VD och ägare

Kontakta mig
Pelle Lilja
Vice VD
0451-38 19 01
pelle@pmr.nu