Jag är intresserad av se över vårt företags telefonilösning

Visa meny

Vi söker företagssäljare till Ystad

Jobbtitel: Företagssäljare Ystad

Företagsbeskrivning:

PMR säljer kundanpassade växelsystem till små och medelstora företag i form av en egen IP-växel samt operatörernas mobila växlar. Vi är återförsäljare för Telia, Telenor, Tre, Tele2 & Telavox samt agerar konsult vid telefoniupphandlingar. Vi säljer smartphones, läsplattor, tillbehör och abonnemang, allt för att vara en komplett leverantör av kommunikation. Vi har idag kontor i Malmö, Kristianstad, Hässleholm, Ystad och med vår stundande etablering i Helsingborg kommer vi att täcka Skåne på bästa sätt.

Vi är lokala och vi vill lära känna våra företagskunder och deras verksamhet för att kunna göra det som vi gör allra bäst ännu bättre - att leverera bra telefonilösningar!

Sammanfattningsvis tar PMR ett ansvar för att leverera en helhetslösning till kund, från ax till limpa. Kunden skall bara behöva en samarbetspartner inom telefoni. Med olika mervärden, som i sin helhet skall vara unika på marknaden, skall vi bli den ledande och mest framgångsrika kommunikationspartnern i södra Sverige. PMR är ett operatörsoberoende företag som andas hög kompetens och kunskap i kombination med oslagbar personlig service.

Beskrivning av tjänsten som Företagssäljare:

PMR Ystad behöver förstärkning och söker ytterligare en företagssäljare.

Är du personen som vill stå längst fram och ta stort ansvar för dina kunder och som samtidigt trivs med att jobba i kundteam, har en naturlig social förmåga och är van vid att arbeta i nätverk?

Då är vi säkra på att du kommer att trivas och lyckas bra som företagssäljare på PMR!

I rollen som företagssäljare arbetar du med uppsökande försäljning till nya och befintliga företagskunder och du säljer IP-växellösningar, mobila växlar, abonnemang, smartphones, och tjänster. Du utgår ifrån vårt kontor i Ystad med fokus på försäljning till företag på Österlen och sydöstra Skåne. Du behöver vara en fena på att sälja och tillsammans med våra kundteam överträffa den femstjärniga service PMR är kända för. Tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning gentemot företag och B-körkort är ett krav. Branschvana är meriterande.

Lön består av fast del och rörliga delar och starka insatser premieras både på individ och gruppnivå

Lön och tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan bestående av CV och personligt brev mailas till: stjarnsaljare@pmr.nu

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Antal personer: 1

Sista ansökningsdag: löpande urval

Företagsnamn: PMR MobiltelefoniAktiebolaget

Organisationsnummer: 556450-3562