Jag är intresserad av se över vårt företags telefonilösning

Visa meny

PMR Växer!

Vi söker en företagssäljare till Malmö

 

Jobbtitel: Företagssäljare 

Företagsbeskrivning:

PMR säljer kundanpassade växelsystem till små och medelstora företag i form av en egen IP-växel samt operatörernas mobila växlar. Vi är återförsäljare för Telia, Telenor, Tre, Tele2 & Telavox samt agerar konsult vid telefoniupphandlingar. Vi säljer smartphones, läsplattor, tillbehör och abonnemang, allt för att vara en komplett leverantör av kommunikation.

Allt vi gör genomsyras av personlig försäljning genom engagerade företagssäljare som lär känna kundens behov och följer kunden över tid och dess utveckling. Vi lämnar oberoende råd och kan presentera lösningar från flera olika operatörer och leverantörer. Vår leveransavdelning projektleder, utbildar och levererar i egen regi de kommunikationslösningar vi säljer.  Vår order- och supportavdelning servar kunden på ett smidigt sätt med alla vardagliga frågor samt beställningar och leveranser av smartphones och tillbehör.  Inte nog med att vi har levererat den senaste tekniken genom åren har vi även satt stor vikt på att våra kunder skall ha rätt telefonilösning anpassad för deras behov till absolut bästa pris. Allt levererat med bästa möjliga service och support.

Arbetsbeskrivning:

PMR växer på nya orter och söker nu företagssäljare i Malmö

I rollen som företagssäljare arbetar du med uppsökande försäljning till nya och befintliga företagskunder i Skåne och du säljer IP-växellösningar, mobila växlar, hårdvara och tjänster.

I tjänsten kommer du att arbeta med alla våra operatörer samt leverantörers tjänster och produkter. Dessutom behöver du vara en fena på att sälja och överträffa den femstjärniga service PMR är kända för. Tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning gentemot företag och körkort är ett krav. Branschvana är meriterande.

Lönen består av fast del och rörlig del. Överprestation gentemot budget premieras. Lön och tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan bestående av CV och personligt brev mailas till: stjarnsaljare@pmr.nu

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Antal personer: 1

Sista ansökningsdag: löpande urval

Ansökningar skickas till: Email - stjarnsaljare@pmr.nu

Företagsnamn: PMR MobiltelefoniAktiebolaget

Organisationsnummer: 556450–3562