Vi söker företagssäljare till Öresundsregionen


Jobbtitel: Företagssäljare

Företagsbeskrivning:

PMR har funnits i över 25 år och erbjuder IP-lösningar samt Mobila Växellösningar med Easy telefoni, Telia, TRE, Telenor och Tele2. Vi har idag kontor i Malmö, Kristianstad, Hässleholm och Ystad.

Vi är lokala och vi vill lära känna våra företagskunder och deras verksamhet för att kunna göra det som vi gör allra bäst ännu bättre. Leverera bra telefonilösningar!

Inte nog med att vi har levererat den senaste tekniken genom åren har vi även satt stor vikt på att våra kunder skall ha rätt telefonilösning anpassad för deras behov till absolut bästa pris. Allt levererat med bästa möjliga service och support.

Vi förbättrar ständigt vårt sortiment, erbjuder bättre och fler tjänster samt utvecklar det som är vår styrka nämligen vårt oberoende.

Jobbeskrivning:

PMR expanderar och söker en företagssäljare i Öresundsregionen.

I rollen som företagssäljare arbetar du med uppsökande försäljning till nya och befintliga företagskunder i Skåne och du säljer IP-växellösningar, mobila växlar, hårdvara och tjänster.

Du utgår ifrån vårt kontor i Malmö med fokus på Öresundsregionen.
I tjänsten kommer du att arbeta med alla våra operatörer samt leverantörers tjänster och produkter. Dessutom behöver du vara en fena på att sälja och överträffa den femstjärniga service PMR är kända för. Tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning gentemot företag och körkort är ett krav. Branschvana är meriterande.

 

Lönen består av fast del och rörlig del.
Överprestation gentemot budget premieras. Lön och tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan bestående av CV och personligt brev mailas till stjarnsaljare@pmr.nu

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Antal personer: 1

Sista ansökningsdag: löpande urval

Ansökningar skickas till: Email - stjarnsaljare@pmr.nu

Företagsnamn: PMR MobiltelefoniAktiebolaget

Organisationsnummer: 556450-3562