Jag är intresserad av se över vårt företags telefonilösning

Visa meny

Jag har just hjälpt Climat80-Gruppen till en bättre lösning!

Ledande leverantör i Skåne
Climat80-Gruppen är Skånes största klimat leverantör i Öresundsregionen med kontor i Malmö, Lund och Helsingborg och över 280 anställda. I över 30 år har vi utvecklat verksamheten till att idag vara en av regionens ledande företag inom våra marknadssegment. En stark tillväxt till trots har vi under hela resan haft ambitionen att behålla det mindre företagets smidiga organisation i kombination med tilltagande styrka som större företag. Vi värdesätter god laganda, smidig samordning, snabba beslutsvägar och seriös miljömedvetenhet.


Vår lösning
PMR hjälper Climat80-Gruppen med all hantering av deras telefoni och där ingår bland annat abonnemangs- hantering och leveranser av telefoner och tillbehör. PMR tillhandahåller även support och användarstöd för deras telefoner och operatörsfrågor. Denna hjälp och support sparar in mycket tid för Climat80-Gruppen - tid som dem istället kan lägga på sin egen kärnverksamhet.

”Climat80-Gruppen köper mobiltelefoner och tillbehör m.m av PMR, och vi uppskattar PMR ́s fina service gällande allt från snabba leveranser till god produktkännedom. Även den lokala närheten är viktig för oss”

Mats Mårtensson, VD och ägare.

Kontakta mig
Henrik Osberg
Företagssäljare
040-685 81 04
henrik@pmr.nu