Jag är intresserad av se över vårt företags telefonilösning

Visa meny

Vi söker nu butikssäljare till vårt företagscenter i Kristianstad

Jobbtitel: Butikssäljare till Företagscenter

Företagsbeskrivning:

PMR säljer kundanpassade växelsystem till små och medelstora företag i form av en egen IP-växel samt operatörernas mobila växlar. Vi är återförsäljare för Telia, Telenor, Tre, Tele2 & Telavox samt agerar konsult vid telefoniupphandlingar. Vi säljer smartphones, läsplattor, tillbehör och abonnemang, allt för att vara en komplett leverantör av kommunikation.

Allt vi gör genomsyras av personligt engagemang och försäljning genom engagerade företag & butikssäljare som lär känna kundens behov och följer kunden över tid och dess utveckling. Vi lämnar oberoende råd och kan presentera lösningar från flera olika operatörer och leverantörer. Vår leveransavdelning projektleder, utbildar och levererar i egen regi de kommunikationslösningar vi säljer.  Vår order- och supportavdelning servar kunden på ett smidigt sätt med alla vardagliga frågor samt beställningar och leveranser av smartphones och tillbehör.  Inte nog med att vi har levererat den senaste tekniken genom åren har vi även satt stor vikt på att våra kunder skall ha rätt telefonilösning anpassad för deras behov till absolut bästa pris. Allt levererat med bästa möjliga service och support.

Arbetsbeskrivning:

I rollen som butikssäljare arbetar du med försäljning till nya och befintliga företagskunder i Kristianstad och du säljer smartphones med abonnemang, mobiltillbehör och mindre växellösningar.

I tjänsten kommer du att arbeta med alla våra operatörer samt leverantörers tjänster och produkter. Dessutom behöver du vara en fena på att sälja och överträffa den femstjärniga service PMR är kända för. Det är viktigt att du är en person som är bekväm och självklar i det personliga mötet med kunder.

Vi tror att du är i åldern 20-25 år och kanske pluggar samtidigt men har en möjlighet att vara flexibel i vardagen och ser tjänsten på PMR som ett bra sätt att kombinera studier och arbete. Vi uppskattar att antalet timmar på en månad blir ungefär som en halvtidstjänst.

Ansökan bestående av CV och personligt brev mailas till: stjarnsaljare@pmr.nu

Anställningsform: Timanställning

Antal tjänster: 1

Sista ansökningsdag: löpande urval sker

Företagsnamn: PMR MobiltelefoniAktiebolaget

Organisationsnummer: 556450–3562