28 år av nöjda kunder!

I 28 år har vi på PMR MobiltelefoniAktiebolaget levererat telefonilösningar till företag i hela södra Sverige med huvudfokus på Skåne.

Vi började vår resa i Hässleholm 1992 och har sedan dess utökat med kontor och företagscenter i Kristianstad, Malmö, Ystad och Helsingborg. Vi är i dagsläget 22 medarbetare på PMR. Vi stärker hela tiden upp våra kontor och företagscenter med ny och kompetent personal. 

Idag är det telefonväxeln som kommunikationsplattform som utgör vår kärnprodukt. Vi har en rad olika lösningar i vår portfölj och dagens teknik erbjuder ett antal nya och bra funktioner och tjänster som höjer företagets tillgänglighet, effektivitet och samtidigt skapar ekonomiska synergieffekter. Till detta levererar vi givetvis hårdvara i form av telefoner och tillbehör men även projektering, driftsättning, utbildning, service och support. Vi tar ett unikt helhetsansvar för er kommunikation och erbjuder en behaglig resa från dåtid till framtid.

Oavsett vad ni använder idag, vänd Er till oss för kostnadsfri rådgivning och hjälp med att hitta rätt med framtidens kommunikationslösning.

Kontakta oss idag och ta första steget in i framtidens kommunikationslösning.